Bearbejd kunstgræs i dit interiør på en kreativ måde

Mange tror, ​​at kunstgræs hører til udenfor. Det er selvfølgelig også rigtigt, for det er selvfølgelig tænkt som en erstatning for en naturplæne. I mellemtiden er der dog også fundet helt andre anvendelsesmuligheder for kunstgræs. Den fungerer for eksempel også smukt som dekoration i dit interiør. Det giver huset mere varme og et naturligt udtryk, samtidig med at du slipper for rod. Her finder du 9 fede måder at bruge kunstgræs i dit interiør på en kreativ måde.

1. Kunstgræs som tæppe
Leder du efter et smukt tæppe til din moderne stue? Så har du nok ikke tænkt på en flot måtte af lavt kunstgræs. Alligevel kan dette være meget smukt, især i et stort rum. Kunstgræs vil ikke plette, og du kan nemt støvsuge det. Desuden er det ikke noget problem at slå græsset ude et stykke tid for at få vejret godt og friskt. Og du kan selvfølgelig også skylle det af under bruseren eller udenfor med haveslangen.

2. Kunstgræs Væg Art
Kunstgræs er ret nemt at bearbejde og skære i bestemte former. Det er derfor ikke overraskende, at der allerede er folk, der hænger det som kunst på væggen. Du kan for eksempel lave en smuk tekst med bogstaver lavet af kunstgræs. Andre former er selvfølgelig også mulige. For et stort stykke vægkunst kan du også klippe forskellige sektioner af kunstgræs. Tæt limet sammen kan man ikke længere se sømmene og det ligner én stor helhed. Dette er især rart i et industrielt interiør.

3. Grøn trappebeklædning
En meget original idé er brugen af ​​kunstgræs som trappebelægning. Den er meget smuk, giver straks et naturligt look og er meget slidstærk. Desuden er det også en billig løsning, og du kan blot selv ordne det på trappen. Hvis du gør dette med søm eller kroge, kan du lejlighedsvis fjerne det for at rense eller skylle det udvendigt grundigt.

4. Møbler dækket med kunstgræs
Kunstgræs er meget nyttigt til at dække ting. Det kan du for eksempel polstre dine møbler med. Det giver et meget specielt look og kan være meget smukt. Det anbefales dog kun at gøre dette med mindre møbler, såsom taburetter eller puf. En meget polstret sofa kan være ret dominerende i interiøret. Mindre møbler viser som regel mere smag og giver et mere roligt udtryk. Der er også kunstgræspynt i haven, som du også kan bruge indendørs, såsom et bord dækket med kunstgræs.

5. Legeplads til hunden
Hvis du har en hund, vil du hurtigt bemærke, at mange gulve og tæpper ikke er særlig modstandsdygtige over for dette. Det er da ikke kun sjovt, men også praktisk at lave et legehjørne til hunden af ​​kunstgræs. Dyret kan lege eller ligge der, mens resten af ​​dit gulv bliver ved med at se meget bedre ud. Med nogle små dekorationer bliver det et legehjørne at være misundelig på!

Leave a Reply

Your email address will not be published.